Hopp til hovedinnhold
Din nettleser støtter ikke video.

Dette er Olav Thon Gruppen

Kort fortalt om konsernet 

Olav Thon Gruppen ble grunnlagt av Olav Thon og eies i dag av Olav Thon Stiftelsen. Konsernet består av Thon Holding AS og det børsnoterte selskapet Olav Thon Eiendomsselskap ASA.

I hovedsak er konsernet engasjert i eiendom- og hotellvirksomhet, og eier og forvalter over 80 kjøpesentre i Norge og Sverige, og omkring 90 hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Belgia og Nederland.

Hovedkontoret ligger i Stenersgata 2A i Oslo sentrum med kort avstand til flere av eiendommene våre, blant annet kjøpesentrene Arkaden og Gunerius og hotellene Thon Hotel Terminus og Thon Hotel Spectrum. I 2022 hadde vi driftsinntekter på 12 184 millioner kroner.

Thon Eiendom, Thon Hotels og Resthon

Thon Eiendom er markedsledende innen eiendom, og leier ut lokaler til kontor, butikk, servering, lager og logistikk. Divisjonen driver også med utleie og salg av boliger og fritidsleiligheter, samt omfattende utbygging av boliger.

Thon Hotels er en av Norges ledende hotellkjeder med hoteller i hele landet, i tillegg til Sverige, Danmark, Belgia og Nederland. Kjeden har også flere partnerhotell som drives av dyktige, eksterne samarbeidspartnere.

Under navnet Resthon eier og drifter vi en rekke restauranter og barer i Oslo, Lørenskog og Ålesund.