Hopp til hovedinnhold
Kokker på Hotel Storo

Servering og underholdning

Over hele landet ønsker våre serveringssteder deg velkommen – enten du vil spise, spille, danse eller leie lokale. Eller søke på jobb!

Velkommen som gjest og som leietaker

God mat, god stemning og uforglemmelige opplevelser: Vi er lidenskapelig opptatt av å utvikle gode bar- og restaurantkonsepter – om det så er gjennom selskapet Resthon eller på et av våre mange hoteller.

Du kan også leie serveringslokaler i flere store norske byer til ditt konsept, enten du driver restaurant, bakeri, pub, kiosk eller delikatessebutikk. Kontakt oss her, så begynner ballen å rulle! 

Kontakt oss

Resthon – serveringssteder med kvalitet i fokus

Resthon ble stiftet i 1965, og eies i sin helhet av Olav Thon Gruppen. Selskapet driver et titalls serveringssteder i Oslo, Ålesund og Lørenskog som tilbyr stor variasjon av mat, drikke og underholdning, med kvalitet i fokus.

Skal du arrangere noe?

Resthon tilbyr en rekke møte- og selskapslokaler til utleie, enten du skal arrangere firmafest, konferanse, kick off, julebord eller et annet type selskap.

Du kan leie hele etasjer, eller et privat rom, og vi kan huse både store og små selskaper for opp til 600 gjester. Vi skreddersyr etter ønske, og alle typer arrangement kan kombineres med mat eller snacks.

Kjente serveringssteder i Oslo

Vi eier og drifter flere av hovedstadens kjente og kjære serveringssteder. Både The Scotsman, Sir Winston, Dr. Jekyll’s og Den Gamle Major er alle drevet av Resthon.

Book lokale

Storsatsning på hotellrestauranter  

Vi mener selv at Thon Hotels er best på frokost, men det betyr ikke at vi er dårlig på lunsj og middag. Tvert i mot!  

De siste årene har vi spisset satsingen på hotellrestaurantene våre, med mål om å skape mer levende bygg og tilby gjestene våre en helhetlig, attraktiv og bra matopplevelse.

Hotellrestauranter med lokal forankring og kvalitet

Vi har rundt 20 egne konseptrestauranter spredt over hele landet, der kortreist og nærprodusert mat av god kvalitet står i fokus.

Det unike hos oss er at restaurantkonseptene er utviklet til hvert hotell, tilpasset sted og målgruppe, ulikt typiske kjederestauranter. Det betyr blant annet at Bristol Grill oser av klassisk eleganse, mens for eksempel Brasseriet på Thon Hotel Storo er en typisk nabolagsrestaurant skapt for å dele god mat og drikke sammen.

Thon Hotels satser samtidig på kompetanseheving og samarbeid med gode kokker, som sørger for kvalitet ut til fingerspissene. Vi har blant annet Bocuse d’Or-sølvvinner Filip August Bendi med på laget!

Våre hotellrestauranter skal være et naturlig sted å gå inn når du er ute etter et godt måltid og en god opplevelse – enten du er ute og reiser eller på hjemstedet ditt. 

 

Norges beste hotellfrokost

Thon Hotel Lofoten vant Twinings Best Breakfast 2023 og har dermed Norges beste hotellfrokost!

Les mer om Thon Hotels
Bilde av matretter på et bord på Duckpin

Oversikt over alle våre serveringssteder

Se hva som skjer på serveringsstedene