Hopp til hovedinnhold
Skårerløkka salgstrinn 2 eksteriør

Kjøpe eller leie bolig

Olav Thon Gruppen er et av de største eiendomsselskapene i Norge. Når du leier eller kjøper bolig hos oss, har du et av landets mest erfarne selskaper i ryggen.

Involvert i hele prosessen – for din trygghet

Å bestemme deg for hvor du skal bo er et viktig valg, uansett om du skal leie eller kjøpe. I Olav Thon Gruppens eiendomsdivisjon – Thon Eiendom – jobber vi for at valget skal være så enkelt og trygt som mulig.

Når vi bygger nye boliger og fritidseiendommer står vi selv for hele prosessen, fra tegninger til innflytningsklare boenheter. På den måten forsikrer vi oss om at boligene oppnår den høye kvaliteten vi unner alle som kjøper eller leier av oss.

Ønsker du mer informasjon om våre boliger?

Boliger i store deler av landet

Vi leier ut små og store leiligheter i flere av Oslos mest sentrale gater, samt andre steder i landet, og selger splitter nye boliger i utkanten av hovedstaden og omegn.

Studerer du? I Bjørvika – et steinkast unna Operaen – tilbyr vi 308 studentboliger.

Bolig- og stedsutvikling

Vi har også spennende stedsutviklingsprosjekter som bygges i Strømmen og på Lørenskog nå. Her finner du et variert utvalg av boliger, næringslokaler og grøntområder. I 2024 kommer dessuten to attraktive boligprosjekter i Moss og Heggedal for salg.

Bolig til salgs og leie

 • Trygg boligreise

  Vi hjelper deg hele veien til ditt nye hjem. Fra planlegging av nye boligprosjekter til du står med nøkkelen i hånden.

 • Solid boligaktør

  Vi er markedsledende i Norge innen eiendom, og vår lange erfaring er din sikkerhet for en trygg bolighandel.

 • 1800 utleieboliger

  Vi har et stort utvalg av leiligheter til leie. Du kan finne leiligheter i alle størrelser, fra små hybler til store familieleiligheter.

 • 2600 solgte boliger

  Vi samarbeider tett med arkitekt og entreprenør for å sikre trygge byggtekniske valg med kvalitet og god standard.

Finn din neste bolig på Thoneiendom.no

Bidrar til mer bærekraftige boliger og samfunn

Når det kommer til eiendom er det to faktorer som spiller inn på hvor bærekraftig bygget er: Hvordan det bygges og hvordan det driftes.

Vi kan ikke pålegge boligkjøpere å leve miljøvennlig, men vi kan bygge energieffektivt og tilrettelegge for at de som flytter inn, bor så bærekraftig som mulig.

Nabolag med sosiale møtepunkt

Delingskulturen skaper også behov i boligmarkedet. Flere og flere ønsker seg felles goder i tilknytning til egen leilighet. Derfor satser vi på sosiale fellesarealer i boligprosjektene vi utvikler.

Et godt eksempel på denne strategien finner du i Lørenskog, hvor vi er i gang med byggingen av Skårerløkka. Her får du som beboer tilgang til et stort flerbrukslokale, gjesteleilighet, sykkelverksted og en takterrasse på 400 kvm. med utekjøkken og grønnsakshage.

Fugleperspektiv på boligblokker i solnedgang. 3D-illustrasjon.

Minimerer utslipp på byggeplassene

I bærekraftstrategien vår legger vi stor vekt på hvordan vi kan minimere utslipp på byggeplassene våre.

Innen 2030 skal alle byggeplassene være utslippsfrie, alle nybygg være energimerket A og sertifiseres til BREEAM-karakteren «Very Good» eller tilsvarende. I tillegg skal alle renoveringer gjennomføres i henhold til EUs reguleringer.

Grønn alliert

Siden 2019 har vi vært stolte medlemmer av Grønn Byggallianse som er ledende innen energirådgivning i bygg- og eiendomssektoren. Gjennom foreningen deler vi erfaringer og får råd og inspirasjon til hvordan vi kan være med på å skape en grønnere bransje.

Les mer om Olav Thon Gruppens arbeid med bærekraft