Hopp til hovedinnhold
3 personer står foran et kontor og ser på en perm.

Lyst til å jobbe i Olav Thon Gruppen?

Med engasjement i alt fra kjøpesentre og hoteller til eiendomsvirksomhet, teknologi og fjernvarme, samt et stort hovedkontor, er det gode muligheter for at vi trenger akkurat deg!

Gode og varierte karrieremuligheter i Olav Thon Gruppen

I Olav Thon Gruppen har vi fokus på trivsel, engasjement, kreativitet og tillit – som alle bygger under vår visjon: Vi er skapende i alt vi gjør.

Vi har en bred virksomhet, hvor vi har behov for mange ulike typer mennesker, med forskjellig kunnskap og kompetanse. Hos oss er det med andre ord gode og varierte karrieremuligheter, med et spennende utvalg av ulike jobber.

Mange ansatte velger Olav Thon Gruppen igjen og igjen

Vi er alt fra nyutdannede til gamle travere, ufaglærte og folk med doktorgrader. Hos oss jobber folk heltid, deltid og i sesong. Her er det folk på jobb om dagen og om natten, noen jobber hos oss mens de studerer, andre blir hos oss hele arbeidslivet. 

Som en del av Olav Thon Stiftelsen jobber vi også for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Det er kanskje derfor mange av våre ansatte blir hos oss i flere tiår?

Tre gode grunner til å jobbe i Olav Thon Gruppen

 • God intern rekruttering

  Vi heier på folk som vil utvikle seg! Det kan være mulig for deg å jobbe deg både oppover og på tvers i virksomheten.

 • Godt og sosialt arbeidsmiljø

  Jordnært, sosialt, inkluderende og engasjerende, er stikkord som går igjen blant ansatte. Gjensidig tillit og fokus på mennesket er viktig i Olav Thon Gruppen, og gir en god work-life balance.

 • Ansattfordeler og -goder

  Du får bl.a. rabatt på våre spisesteder og svært god personalrabatt på alle våre hoteller, med egen venne- og familiepris.

En person som står foran en bærbar datamaskin

Ser du en jobb for deg?

Under ser du et utvalg av karriereveiene i Olav Thon Gruppen. Her finner du ledige stillinger – og sjekk gjerne med jevne mellomrom.

 • En mann klatrer opp på en stige.

  Energirådgiver, vaktmester eller stilling innen varmeenergi

  Handy? Hvis du synes det er spennende å finne nye, grønne løsninger for eiendomsdrift, har Olav Thon Gruppen hundrevis av bygninger som skal driftes bærekraftig og energieffektivt. Vi har også et eget varmeenergiselskap – Follo Fjernvarme, som trenger bl.a. driftsteknikere, kontrollører og administrasjonskoordinatorer.
 • En gruppe mennesker som sitter ved et bord

  Markedsfører, IT-konsulent eller økonomiarbeider

  Hovedkontoret i Oslo trenger mennesker med hode for tall, eller god teft med vedlikehold og utvikling av digitale systemer. Her finnes også et stort markedsteam som jobber med innhold, annonsering og SEO – og som trenger gode formidlere eller analytiske tallknusere.
 • Hotellfrokost på Thon Hotell Cecil

  Resepsjonist eller kokk

  Thon Hotels er alltid på utkikk etter deg som brenner for topp service og ønsker å bidra til at gjestene får et fint opphold. Etter en god natts søvn får gjestene også en prisvinnende frokost. Både hotellene og de mange serveringsstedene våre trenger dyktige kokker.
 • En mann og to kvinner som står i et rom

  Eiendomssjef

  Du får en viktig rolle i en markedsledende eiendomsdivisjon, som i tillegg til boligsalg, leier ut blant annet kontorlokaler, lager- og logistikklokaler og leiligheter, og forvalter over 80 kjøpesentre i Norge og Sverige.

Vi opererer i flere land

Totalt jobber mer enn 7 500 mennesker i Olav Thon Gruppen. Rundt 500 jobber på hovedkontoret i Oslo, mens resten er spredt utover Norge, Skandinavia, Belgia og Nederland.

Nøkkeltall om våre ansatte

I Olav Thon Gruppen jobber det folk i alle aldre. Gjennomsnittlig ansiennitet i konsernet er 6,5 år. Under ser du en oversikt over det brede aldersspennet blant deltids- og fast ansatte.

 • 121 under 20 år

  Ansatte i Olav Thon Gruppen som er under 20 år.

 • 1665 20-39 år

  Ansatte i Olav Thon Gruppen som er mellom 20 og 39 år.

 • 1076 40-59 år

  Ansatte i Olav Thon Gruppen som er mellom 40 og 59 år.

 • 201 over 60 år

  Ansatte i Olav Thon Gruppen som er over 60 år.

Arbeidshverdagen i Olav Thon Gruppen