Hopp til hovedinnhold

Prisdryss til Thon Hotels under HSMAI Awards Norway 2024

Tirsdag kveld var hotellbransjen samlet for den årlige HSMAI Awards eller «hotell- og reiselivsbransjens oscarutdeling». Prismiddagen foregikk på Thon Hotel Storo i Oslo.

To damer og to menn i pene klær står på scene under prisutdeling, med blomster og diplom, stor skjerm bak seg der det står Thon Hotels i gullskrift.

«Årets unge leder», «Årets reiselivsmarkedsfører» og «Åpen klasse- godt tenkt» 

Svetlana Stock, hotelldirektør hos Thon Hotel Alta, vant prisen for «Årets unge leder». Thon Hotels’ markedsavdeling fikk to priser, både «Årets reiselivsmarkedsfører» og «Åpen klasse- godt tenkt».

Prisene var bl.a. for kampanjen «Fargerik fredag», som nå har blitt en årlig tradisjon og er et motsvar til Black Friday. Prisene ble tatt imot av Andrea Mohus, markedssjef, og Henriette Mikkelsen, merkevareansvarlig.  

 

Thon Hotels jobber strukturert med bærekraft 

Thon Hotels vant også prisen «Årets bærekraftpris». Det var konserndirektør Morten Thorvaldsen sammen med driftskoordinator Kari-Lise Lind og direktør for revenue management, Kjetil Smette, som tok imot prisen.

Thon Hotels jobber stadig med å oppnå et grønnere reiseliv ved å jobbe mer innsiktsbasert og å bygge bærekraftsarbeidetstrukturert rapportering av data på hotell-, selskaps- og konsernnivå. 

Morten Thorvaldsen fikk ærespris 

Sist, men ikke minst, mottok konserndirektør Morten Thorvaldsen «Årets ærespris» for sin lange innsats og sitt brede virke for reiselivet i inn- og utland. 

– Jeg er utrolig stolt av at Thon Hotels vinner alle disse flotte prisene. Alle nomineringene og prisene er stor anerkjennelse fra hotell- og reiselivsbransjen at den innsatsen vi gjør som et lag, skaper resultater som blir lagt merke til. Jeg vil takke hver og én av dere, sa Thorvaldsen etter hederen.

To nominasjoner 

Hotelldirektør på Thon Hotel Opera, Marthe Sæther, og teamleder på Thon Hotels kundesenter, Nina Fossum Andreassen, var også nominert i kategoriene «Årets hoteliér» og «Årets unge talent». Alle de nominerte ble belønnet med blomster og diplom. Her kan du se oversikt over alle de nominerte.  

HSMAI er en verdensomspennende organisasjon for salgs- og markedsføringsledere, som representerer alle deler av reiselivsbransjen. Du kan lese mer om HSMAI her.  

Bidragsytere

  1. Smilende dame med blondt hår og sort dressjakke ser mot kamera, vegg med fargerike bilder bak. Kari-Lise Lind Driftskoordinator i Thon Hotels
  2. Portrettbilde av Morten Thorvaldsen i dress. Morten Thorvaldsen Konserndirektør hotell og restaurant