Servering og underholdning
Over hele landet ønsker våre serveringssteder deg velkommen – enten du vil spise, spille, danse eller leie lokale. Eller søke på jobb!
Velkommen som gjest og som leietaker
God mat, god stemning og uforglemmelige opplevelser: Vi er lidenskapelig opptatt av å utvikle gode bar- og restaurantkonsepter – om det så er gjennom selskapet Resthon eller på et av våre mange hoteller.
Du kan også leie serveringslokaler i flere store norske byer til ditt konsept, enten du driver restaurant, bakeri, pub, kiosk eller delikatessebutikk. Kontakt oss her, så begynner ballen å rulle!
Kontakt oss
Resthon – serveringssteder med kvalitet i fokus
Resthon ble stiftet i 1965, og eies i sin helhet av Olav Thon Gruppen. Selskapet driver over 10 serveringssteder i Oslo, Ålesund, Lørenskog og Bergen som tilbyr stor variasjon av mat, drikke og underholdning, med kvalitet i fokus.
Skal du arrangere noe?
Resthon tilbyr en rekke møte- og selskapslokaler til utleie, enten du skal arrangere firmafest, konferanse, kick off, julebord eller et annet type selskap.
Du kan leie hele etasjer, eller et privat rom, og vi kan huse både store og små selskaper for opp til 600 gjester. Vi skreddersyr etter ønske, og alle typer arrangement kan kombineres med mat eller snacks.
Kjente serveringssteder i Oslo
Vi eier og drifter flere av hovedstadens kjente og kjære serveringssteder. Både Scotsman, Sir Winston, Dr. Jekyll’s og Den Gamle Major er alle drevet av Resthon.
Book lokaleStorsatsning på hotellrestauranter
Vi mener selv at Thon Hotels er best på frokost, men det betyr ikke at vi er dårlig på lunsj og middag. Tvert i mot!
De siste årene har vi spisset satsingen på hotellrestaurantene våre, med mål om å skape mer levende bygg og tilby gjestene våre en helhetlig, attraktiv og bra matopplevelse.
Hotellrestauranter med lokal forankring og kvalitet
Vi har rundt 20 egne konseptrestauranter spredt over hele landet, der kortreist og nærprodusert mat av god kvalitet står i fokus.
Det unike hos oss er at restaurantkonseptene er utviklet til hvert hotell, tilpasset sted og målgruppe, ulikt typiske kjederestauranter. Det betyr blant annet at Bristol Grill oser av klassisk eleganse, mens for eksempel Brasseriet på Thon Hotel Storo er en typisk nabolagsrestaurant skapt for å dele god mat og drikke sammen.
Thon Hotels satser samtidig på kompetanseheving og samarbeid med gode kokker, som sørger for kvalitet ut til fingerspissene. Vi har blant annet Bocuse d’Or-sølvvinner Filip August Bendi med på laget!
Våre hotellrestauranter skal være et naturlig sted å gå inn når du er ute etter et godt måltid og en god opplevelse – enten du er ute og reiser eller på hjemstedet ditt.
Norges beste hotellfrokost
Thon Hotel Lofoten vant Twinings Best Breakfast 2023 og har dermed Norges beste hotellfrokost!
Les mer om Thon HotelsVil du jobbe i serveringsbransjen? Vi ser alltid etter folk som brenner for topp service!
Oversikt over alle våre serveringssteder
Se hva som skjer på serveringsstedene
Om Resthon
Utesteder i Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund og Lørenskog som tilbyr et bredt utvalg av mat, drinker, aktiviteter og spill.
Om restaurantene på Thon Hotels
Thon Hotels tilbyr et 20-talls restauranter som er tilgjengelig både for hotellgjester og andre besøkende.