Hopp til hovedinnhold

Hilde Gunn Ørland

Drifts- og markedsansvarlig hos Einherjar e-sport på Kvadrat kjøpesenter

Hilde Gunn Ørland begynte i Olav Thon Gruppen som drifts- og markedsansvarlig for e-sport-satsingen Einherjar på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes i 2021. 

Hilde Gunn har en mastergrad fra BI innen ledelse, og har bred erfaring i å bygge opp ulike idrettslag. Driften av Einherjar handler i stor grad om å ivareta det sosiale aspektet ved konsernets bærekraftstrategi, blant annet ved å bygge opp flere ideelle og frivillige avdelinger, både på skoler og andre kjøpesentre i Olav Thon Gruppen. I tillegg til det økonomiske ansvaret, sørger Hilde Gunn for å kvalitetssikre pedagogiske spillopplegg og rekruttere frivillige og trenere til e-sport-klubben. 

Dette liker jeg best med jobben: Det er givende å få jobbe med vår yngre generasjon, ta dem på alvor og få lære noe nytt hver eneste dag. Det er inspirerende å få jobbe så tett på sosial bærekraft, og aktivt jobbe for å styrke psykisk helse, og jobbe mot å få flere unge som verken er i arbeid eller i utdannelsesløp inn i arbeidslivet. Å få skape møteplasser for unge er viktig og riktig, og jeg vet at arbeidet som gjøres her betyr enormt mye for enormt mange. 

Artikler