Hopp til hovedinnhold
BV

Britt Vidung

Senior HR-rådgiver i Olav Thon Gruppen

Britt Vidung startet først i Olav Thon Gruppen som restaurantsjef i 2002, og var deretter HR-/personalsjef ved Thon Hotel Arena i Lillestrøm i 10 år. Hun kom fra Nordic Choice Hotels og har også jobbet i Umoe Restaurants som HR Manager.   

Britt er yrkesutdannet og har fagbrev som kokk og servitør. Hun har i tillegg utdannelse fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger, og utdanning innen arbeidsrett fra Høgskolen i Buskerud og Vestfold. I 2019 kom hun tilbake til Olav Thon Gruppen, da som senior HR-rådgiver på hovedkontoret.  

I jobben som HR-rådgiver har hun blant annet ansvar for å gi veiledning og råd til ansatte og ledere i konsernet, støtte innen Simployer, personalsaker og sykefraværsoppfølging og følge opp Thon sitt samarbeid med Nav og inkludering. 

Arbeidet er i all hovedsak innen arbeidsrettslige spørsmål. 

Dette liker jeg best med jobben: At konsernet er så stort, slik at jeg får kjennskap til flere ulike fagfelt innen hotell, kjøpesenter, parkering, eiendom og mye mer. Jeg får skape relasjoner med god dialog og kommunikasjon, og finne gode løsninger for ansatte og ledere.

Følg Britt på LinkedIn

 

Artikler