Hopp til hovedinnhold

Thon Hotels med nytt partnerhotell i Göteborg

Denne våren blir Hotel Dockyard i Göteborg et Thon Partner-hotell. – En ny, viktig brikke er på plass i satsningen vår i Norden. Vi vet at kundene våre har ønsket seg et Thon-hotell i Göteborg, og nå kan vi tilby det, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels. Det er CIC Hospitality som skal stå for driften av Thon Partner Hotel Dockyard.

Thon Hotels
Thon Hotels med nytt partnerhotell i Göteborg
ÅPNER TIL VÅREN: Thon Parner Hotel Dockyard i Göteborg Foto: Hotel Dockyard

- Vi gleder oss over overtakelsen av hotellet. Det er en svært spennende eiendom med et stort potensial for videre utvikling sier Matthias Tanski, konserndirektør i CIC Hospitality. Hotellet har lang fartstid og historien i bygget er godt tatt vare på i dagens konsept, fortsetter han.

Fakta om Thon Partner Hotel Dockyard i Göteborg
Dockyard Hotel ligger vakkert ved Göta älv på historiske Nya Varvet like utenfor Göteborg by. Bygningene, med aner tilbake til 1700-tallet, består i dag av resepsjon, restaurant, konferanserom og 95 hotellrom. Thon Partner Hotel Dockyard ligger på et historisk område, der tidligere kaserner er blitt omgjort til moderne hotellrom med utsikt over parken eller havnen. I grønne omgivelser rundt hotellet finner du også padel-hall og eventlokaler. Det finnes flotte tur- og sykkelveier både inn til sentrum eller ut mot Saltholmen, og det tilbys gjestehavn for besøkende som kommer med båt.

Kontakter

Morten Thorvaldsen

Morten Thorvaldsen

Konserndirektør, Thon Hotels

Matthias Tanski

Matthias Tanski