Hopp til hovedinnhold

Thon Hotels med nytt samarbeid: Selbusjøen Hotel & Gjestegård blir Thon Partner Hotel

Fra og med årsskiftet 2023/2024 blir Selbusjøen Hotel og Gjestegård et Thon Partner Hotel. Hotellets nye navn blir Thon Partner Hotel Selbusjøen. Det nye partnerhotellet har i mer enn 30 år vært sentral, midtnorsk arrangør for konferanser og samlinger i flotte og naturskjønne omgivelser i nærheten av Trondheim og Værnes.

Thon Hotels
Thon Hotels med nytt samarbeid: Selbusjøen Hotel & Gjestegård blir Thon Partner Hotel

Konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen uttaler:
- Jeg er veldig fornøyd med at vi gjennom dette samarbeidet styrker Thon Hotels’ tilbud i trondheimsområdet for våre gjester i konferanse- og privatmarkedet. Med sitt historiske særpreg og vakre natur danner Thon Partner Hotel Selbusjøen en flott ramme for arrangement med utmerkede fasiliteter og god tilgang til varierte utendørsaktiviteter. Vi ønsker Selbusjøen Hotel og Gjestegård og Arild Øien velkommen som partner i Thon Hotels og gleder oss til et godt samarbeid, sier Morten Thorvaldsen.

Eier og styreleder for Thon Partner Hotel Selbusjøen er Arild Øien. Øien var selv hotelldirektør frem til 2022, da han etter 35 år overlot stafettpinnen til ny hotelldirektør, Terje Negård.

Eier og styreleder Arild Øien sier:
- Vi ser frem til denne satsningen med vårt nye partnerskap med Thon Hotels og muligheter som åpner seg fremover. Arild Øien forteller videre at hotellet siden nittitallet har vært medlem av De Historiske Hoteller og spisesteder, som har vært et givende og fruktbart samarbeid, men at nye tider krever nye strategier i den fremtidige utvikling av hotellet.

Fakta om Thon Partner Hotel Selbusjøen
Thon Partner Hotel Selbusjøen har 58 rom og 116 senger. Rommene har både historisk og mer moderne design, flere med utsikt mot den vakre Selbusjøen. Konferansekapasiteten er inntil 120 personer med seks saler og flere grupperom. Hotellet er med sitt flotte og usjenerte uteområde et utmerket sted for alle typer arrangementer og er spesielt egnet for bryllup, firmaarrangement og private sammenkomster. Hotellet er åpent året rundt med spisesal og bar med ulike tilbud og aktiviteter.

Hotellets store eiendom (på 38 daa) gir store utviklingsmuligheter i fremtiden, noe som også er den del av hotellets nye satsning.

Adkomst
Thon Partner Hotel Selbusjøen ligger i Selbu ved Selbusjøen, en times kjøring fra Trondheim sentrum og ca. 25 minutters kjøretur fra Trondheim Lufthavn Værnes. Hotellet ligger ved fv. 705 - en av veiene som fører til Røros og en flott reisevei mellom Nord-Norge og østlandsområdet. Thon Partner Hotel Selbusjøens adresse er Havernesset 15, 7580 Selbu.

Kontakter

Morten Thorvaldsen

Morten Thorvaldsen

Konserndirektør, Thon Hotels

Arild Øien

Arild Øien

Eier og styreleder, Selbusjøen Hotel & Gjestegård / Thon Partner Hotel Selbusjøen

Per Griwell

Per Griwell