Hopp til hovedinnhold

O´Connors Irish pub Jessheim søker Kokker

Søknadsfrist
Stillingstype
Heltid
Sted
O'Connor's
Søk på stillingen

Om stillingen

Er du en lidenskapelig og dyktig kokk som trives i et hektisk miljø, og er dedikert til å levere eksepsjonelle kulinariske opplevelser til våre gjester?

Vi søker nå Kokker til både heltids- og deltidsstillinger hos oss, med ønsket oppstart rundt 1. september. Arbeidstiden vil inngå i turnus, noe som innebærer at arbeidstiden vil variere mellom dag- og kveldstid, inkuldert helger. Stillingen rapporterer til Daglig Leder. Hos oss blir du en del av et faglig sterkt miljø der kollegaer deler kunnskap og jobber sammen for å skape både et godt arbeidsmiljø og gode opplevelser for gjestene våre. Siden vi fortsatt er i oppstartsfasen, er det vanskelig å fastslå eksakt stillingsprosent for hver enkelt stilling – vi ber derfor om at du oppgir i søknaden om du søker heltid eller deltid, og gjerne hvilken stillingsprosent du ser for deg.

Etter suksessfulle åpninger i Ålesund, Oslo, Bergen og Stavanger, er det nå Jessheim sin tur. I slutten av september åpner vi dørene til O'Connor’s Irish Pub – et gastropubkonsept inspirert av irsk sjarm og rike smaksopplevelser. Vi har som mål å bli et naturlig samlingspunkt i byen, et sted hvor folk møtes for god mat, drikke og stemning. Hos oss blir du en del av et team bestående av både erfarne og nye kollegaer, alle med samme mål: å levere byens beste service. O'Connor’s Irish Pub er en del av Resthon AS, som eies av Olav Thon Gruppen.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Tilberedning og produksjon av lunsj- og middagsretter
  • Planlegging og oppfølging av daglig arbeidsdeling
  • Kvalitetssikring av produksjonen
  • Varehåndtering og lagerstyring
  • Bidra til et høyt servicenivå i tett dialog med resten av teamet
  • Delta i utvikling av menyer og konsepter
  • IK-mat og mattrygghetskontroll i henhold til regelverket
  • Generell gjestebehandling
  • Jobbe aktivt for å redusere matsvinn

For å trives i denne stillingen, er det en fordel om du:

  • Har fagbrev og erfaring fra tilsvarende stilling
  • Har god kjennskap til IK-mat
  • Er fleksibel og løsningsorientert
  • Trives med å yte personlig og engasjerende kundeservice
  • Motiveres av å skape de gode matopplevelsene sammen med andre
  • Liker å jobbe i et høyt tempo, samtidig som du er ansvarsfull og besluttsom i arbeidet ditt
  • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig på engelsk og norsk, eller et av de skandinaviske språkene

Vi tilbyr:

  • Et godt arbeidsmiljø
  • Mye ansvar og muligheten til å påvirke driftens vekst og utvikling
  • Ansattfordeler
  • Muligheter for videreutvikling
Med bred erfaring i bar og restaurantbransjen har Resthon lang tradisjon i å glede folk. Med alt fra gastropub til energifyllt spillmoro har vi møteplasser for folk flest. Hos Resthon er vi lidenskapelig opptatt av god stemning, noe som smitter over på våre gjester. Vi setter ekspertise høyt og utrykket "best i klassen" er noe vi streber etter. Dette gjenspeiler seg i gode råvarer, førsteklasses utstyr og dedikerte medarbeidere. Vi garanterer nytelse på tallerkenen og kvalitet i glasset. Hos Resthon blir du en del av et inkluderende fellesskap hvor vi setter utvikling høyt.

Resthon er et selskap eid av Olav Thon gruppen bestående av mange unike steder: Den Gamle Major, Sir Winston, The Scotsman, Dr Jekylls Pub, Tostrup uteservering, Brødrene Bergh, Duckpin, Liv & Røre Moa, Liv og Røre Triaden, O'Connors Irish Pub Ålesund, O' Connors Irish Pub Oslo, Grønland Boulebar og Abelone Kjøkken og Bar.
Søknadsfrist
Stillingstype
Heltid
Sted
O'Connor's
Søk på stillingen

Kontakt

Jonas Melin

Sentral Kjøkkensjef