Hopp til hovedinnhold

Brasserie Ceres på Thon Hotel Storo søker Soussjef

Søknadsfrist
Stillingstype
Heltid
Sted
Thon Hotel Storo
Søk på stillingen

Om stillingen

Vi søker nå en Soussjef til fast heltidsstilling med ønskelig oppstart august 2025. Stillingen passer både for deg med solid erfaring som søker nye utfordringer, og for deg som er ambisiøs og ønsker å utvikle talentet ditt videre. Hos oss vil du ta del i et spennende restaurantkonsept sammen med inspirerende og engasjerte medarbeidere. Vårt restaurantkonsept har spesielt fokus på bærekraft, norske råvarer og en mat- og drikkefilosofi som krever høy grad av profesjonalitet og servicementalitet hos våre medarbeidere. Vi er et lite team som jobber tett sammen og har det moro på jobb.

I fjor åpnet vi Brasserie Ceres, et moderne spisested med fokus på kortreiste råvarer og bærekraftig restaurantdrift. Brasserie Ceres er en integrert del av Thon Hotel Storo, så våre gjester er både boende gjester fra hotellet og fra vårt kjære nabolag i Storo-Nydalen. Thon Hotel Storo er kjent for å levere unike matopplevelser, serverer byens beste frokost og vant i 2024 “Matgledeprisen” som følge av et initiativfullt og engasjert kjøkkenteam. Thon Hotel Storo er en stor arbeidsplass med omkring 100 dedikerte medarbeidere. Her har vi fokus på arbeidsglede og besøksglede hver eneste dag!

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Lede kjøkkenteamet på kveldstid i à la carte-avdelingen
  • Bistå med planlegging og gjennomføring av banketter sammen med Kjøkkensjefene
  • Være stedfortreder og sparringspartner for Kjøkkensjefen i Brasserie Ceres
  • Kvalitetssikre produksjon og mise en place
  • Delta aktivt i menyutvikling og konseptutvikling
  • Sørge for at IK-mat, HMS og internkontrollrutiner følges opp

For å trives i denne stillingen er det en fordel om du:

  • Har fagbrev som kokk
  • Brenner for god orden, vask og renhold på kjøkkenet
  • Har gode kommunikasjonsevner med både gjester og kollegaer
  • Har god kjennskap til norske IK-mat og HMS-regler, både teoretisk og praktisk
  • Har god forståelse av kjøkkendrift og organisering
  • Behersker norsk og engelsk muntlig
  • Er tilpasningsdyktig, løsningsorientert og detaljorientert
  • Er selvstendig med evne til å ta avgjørelser
  • Er proaktiv, initiativrik og engasjert
  • Evner å bygge et godt team og bidra til et positivt arbeidsmiljø

Vi tilbyr:

  • Mye ansvar og mulighet til å påvirke din arbeidshverdag
  • Et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø
  • Store muligheter for personlig og faglig utvikling innen en av Norges største hotellkjeder for eksempel i form av konkurranser og fagdager
  • Mulighet for arbeidsutviklingsopphold både nasjonalt og internasjonalt
  • Mulighet for kursing og personlig coaching 
  • Gode ansattfordeler og rabatter gjennom Thon Hotels og Olav Thon Gruppe

Om Olav Thon Gruppen

Søknadsfrist
Stillingstype
Heltid
Sted
Thon Hotel Storo
Søk på stillingen

Kontakt

Joakim Østlie

Kjøkkensjef – Restaurant og Servering