Hopp til hovedinnhold

O´Connors Stavanger søker sous chef

Søknadsfrist
Stillingstype
Heltid
Sted
Resthon
Søk på stillingen

Om stillingen

Er du lidenskapelig opptatt av mat og ønsker å sette ditt preg på et kjøkken i full fart fremover? Da vil vi høre fra deg!

Vi søker nå en dyktig og engasjert soussjef, som kan støtte kjøkkensjefen i den daglige driften av kjøkkenet. Som soussjef vil du ha en sentral rolle i å sikre høy kvalitet på matlagingen, effektiv drift og et godt arbeidsmiljø. Du vil være ansvarlig for å lede teamet når kjøkkensjefen ikke er til stede, og bidra til å utvikle menyer, opplæring av ansatte og opprettholde høye standarder for hygiene og sikkerhet. Arbrbeidet innebærer skiftordning der du er aktivt delaktig på kjøkkenet og lede og inspirere ditt kjøkkenteam. 

O’Connors åpnet dørene i Stavanger i desember, og har på kort tid blitt et etablert og populært samlingssted. Med mange spisende gjester daglig, både gjennom á la carte-servering og ulike selskaper, trenger vi nå å styrke teamet på kjøkkenet.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  •  Assistere kjøkkensjefen i den daglige driften av kjøkkenet
  •  Lede og motivere kjøkkenpersonalet
  •  Sikre høy kvalitet på mat og presentasjon
  •  Overvåke hygiene- og sikkerhetsstandarder
  •  Delta i menyutvikling og planlegging
  •  Bestille råvarer og håndtere lagerstyring
  •  Trene og veilede nye ansatte
  •  Sørge for effektiv arbeidsflyt og organisering
  •  Håndtere kundetilbakemeldinger relatert til mat
  •  Erstatte kjøkkensjefen ved fravær

For å trives i denne stillingen, er det en fordel om du:

  • Har fagbrev og erfaring fra lignende stillinger
  • Har god kjennskap til IK-mat
  • Har lidenskap for faget
  • Motiveres av å skape store matopplevelser
  • Er resultatbevisst, løsningsorienter og fleksivel
  • Evner å motivere og inspirere dine medarbeidere
  • Trives med å ha ansvar i et hektisk miljø
  • Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i norsk og engelsk

Vi tilbyr:

  • En sentral rolle i et energisk miljø
  • Muligheten til å utvikle meny og konsept
  • Konkurransedyktige betingelser
  • En hektisk, men givende arbeidshverdag med varierte oppgaver

Oppstart snarest mulig!

Med bred erfaring i bar og restaurantbransjen har Resthon lang tradisjon i å glede folk. Med alt fra gastropub til energifyllt spillmoro har vi møteplasser for folk flest. Hos Resthon er vi lidenskapelig opptatt av god stemning, noe som smitter over på våre gjester. Vi setter ekspertise høyt og utrykket "best i klassen" er noe vi streber etter. Dette gjenspeiler seg i gode råvarer, førsteklasses utstyr og dedikerte medarbeidere. Vi garanterer nytelse på tallerkenen og kvalitet i glasset. Hos Resthon blir du en del av et inkluderende fellesskap hvor vi setter utvikling høyt.

Resthon er et selskap eid av Olav Thon gruppen bestående av mange unike steder: Den Gamle Major, Sir Winston, The Scotsman, Dr Jekylls Pub, Tostrup uteservering, Brødrene Bergh, Duckpin, Liv & Røre Moa, Liv og Røre Triaden, O'Connors Irish Pub Ålesund, O' Connors Irish Pub Oslo, Grønland Boulebar og Abelone Kjøkken og Bar.
Søknadsfrist
Stillingstype
Heltid
Sted
Resthon
Søk på stillingen

Kontakt

Jonas Melin

Sentral Kjøkkensjef

Truls Workinn

Daglig leder (over 9 ansatte)