Thon Hotel Vika Atrium søker Restaurantsjef
- Søknadsfrist
- Stillingstype
- Heltid
- Sted
- Thon Hotel Vika Atrium
Om stillingen
Er du en erfaren og innovativ leder med lidenskap for mat, drikke og bærekraft som ønsker en nøkkelrolle i vårt nyrenoverte hotell i hjertet av Oslo?
Vi søker nå en Restaurantsjef til heltidsstilling hos oss. Arbeidstiden vil variere med aktivitetene på hotellet, det må derfor påregnes både dag- og kveldstid, samt helgejobbing. Du vil også inngå i hotellets dutyordning. Tiltredelse vil være etter avtale og vi tar inn kandidater fortløpende. Stillingen rapporterer til F&B Manager.
Thon Hotel Vika Atrium har 130 hotellrom og konferansekapasitet for opptil 724 deltagere daglig. F&B delen av hotellet er per tiden under oppussing og til våren står vi klare med et helt nytt kjøkken, en ny restaurant og en ny personalrestaurant for byggets- og områdets bedriftskontorer. I hotellets restaurant serverer vi Thon Hotels berømte frokost og lunch til våre konferansegjester, i tillegg til selskapsmiddager og temakvelder. Vi får også helt nyoppussede- og nye konferanselokaler, samt en ny resepsjon for hotellets gjester.
Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:
- Lede og utvikle daglig drift av hotellets restaurant med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet
- Personalansvar for ansatte i restauranten
- Bemanning og planlegging av vaktlister
- Kvalitetssikring av service og daglige rutiner
- Sørge for at mat og drikke serveres i tråd med hotellets konsepter
- Utvikle og implementerere innovative restaurantløsninger for hotellets- og byggets gjester
- Bidra til å skape en kreativ og inspirerede arbeidskultur
- Budsjett- og resultatansvar
- Delta på driftsmøter
- Opplæring og coaching av medarbeidere
- In-house salg og kundeoppfølging
- Varebestilling, lagerkontroll og varetelling
- Jobbe selvstending og operativt for å sikre høy kvalitet i alle ledd.
For å trives i denne stillingen, er det en fordel om du:
- Erfaring fra lignende stilling i hotell- eller restaurantbransjen
- God kunnskap om systemer og operasjonell drift
- Er kvalitetsbevisst
- Evner å se, motivere og inspirere dine medarbeidere
- Trives med ansvar og liker å ta initiativ
- Har fagbrev, men det er ikke et krav
- Genuin interesse for mat og drikke i kombinasjon
- Trives i et hektisk arbeidsmiljø
- Har gode samarbeidsevner
- Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i engelsk og norsk
- Er kreativ, innovativ og trygg på deg selv og dine beslutninger
- Evner å jobbe selvstendig og være operativ
Vi tilbyr:
- En spennende lederrolle i en fremtidsrettet restaurant
- Fokus på faglig utvikling og videreutdanning innen bærekraft og moderne gastronomi
- Mye ansvar og muligheten til å påvirke
- Konkurransedyktige betingelser og et inspirerende arbeidsmiljø
- Muligheten til å trene i byggetes flotte nyrenoverte treningsrom
Olav Thon Gruppen er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.
Å jobbe i Olav Thon Gruppen:
Olav Thon Gruppen byr på et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Som en del av Olav Thon Stiftelsen jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Vi er en stor organisasjon som er ledende innen både hotell og eiendom, og kan derfor tilby gode karrieremuligheter. I Olav Thon Gruppen har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes masse muligheter for deg som ønsker en videre karriere. Videre utvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss.
Olav Thon Gruppen er markedsledende innen kjøpesenter, eiendom og hotell. Vi eier og forvalter 88 kjøpesentre i Norge og Sverige samt 94 hoteller i Norge, Sverige, Belgia og Nederland. Olav Thon Gruppen omsatte for ca. 13,5 milliarder kroner i 2023 og har ca. 3.000 årsverk. Vår eiendomsportefølje består av ca. 500 næringseiendommer. Vi er eid av Olav Thon Stiftelsen som gir deler av overskuddet til forskning, utdanning og allmennyttige formål.
Les mer på olavthon.no.
- Søknadsfrist
- Stillingstype
- Heltid
- Sted
- Thon Hotel Vika Atrium
Kontakt
Wenche Tømmerhoel
F&B Manager