Hopp til hovedinnhold

Thon Hotel Oslofjord søker Kokker

Søknadsfrist
Stillingstype
Sommerjobb
Sted
Thon Hotel Oslofjord
Søk på stillingen

Om stillingen

Trives du med varierte arbeidsdager i høyt tempo med mye ansvar?

Thon Hotel Oslofjord er Sandvikas skjulte perle. I 2023 re-posisjonerte vi oss kraftig i markedet. Vi har høye ambisjoner og søker derfor deg som har øye for detaljer, som er proaktiv og evner langsiktig tankegang sammen med en svært dyktig gjeng.

Vi søker nå kokker til sommeren hos oss. Du rapporterer til kjøkkensjef og soussjefer, og arbeidstider vil være variert i turnus. Vi ønsker å ansette nye kokker i løpet av juni. Vi er en flott gjeng som yter det beste for gjestene. Har du lyst til å bli en del av denne fantastiske gjengen?
 

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Forberedelse og produksjon av frokost, lunsj, middag og selskapsservering
  • Planlegging og oppfølging av daglig arbeidsfordeling
  • Kvalitetssikring av produksjon
  • Varehåndtering og lagerkontroll
  • IK-mat
  • Generell gjestebehandling
  • Aktivt jobbe for å redusere matsvinn
     

For å trives i denne stillingen, er det en fordel om du:

  • Har fagbrev og/eller relevant erfaring
  • Har god kjennskap til IK-mat
  • Motiveres av å skape gode matopplevelser
  • Er fleksibel og løsningsorientert
  • Trives med høyt tempo og er serviceinnstilt
  • Er ansvarsfull
  • Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i norsk og engelsk
     

Vi tilbyr:

  • Kurs og muligheter for videreutvikling
  • Et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer
  • En spennende arbeidsplass hos en av Norges største hotellkjeder
  • Et høyt tempo med varierte arbeidsdager og ulike kundegrupper

Søk på stilling

Søknadsfrist
Stillingstype
Sommerjobb
Sted
Thon Hotel Oslofjord
Søk på stillingen

Kontakt

Hannes Hofer

Soussjef

Anton Suprianton

Kjøkkensjef