Hopp til hovedinnhold

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen søker Kjøkkensjef

Søknadsfrist
Stillingstype
Heltid
Sted
Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Søk på stillingen

Om stillingen

Trives du i et hektisk miljø og ønsker å være med på å utvikle bærekraftige menyer med hyggelige kollegaer?

Vi søker nå etter en entusiastisk og utadvendt Kjøkkensjef i 100% fast stilling. Som kjøkkensjef i vårt kjøkkenteam vil du få mulighet til å skape gode matopplevelser for våre gjester og inspirere ansatte og kollegaer. Arbeidstid er hovedsakelig dagtid, men som kjøkkensjef må en påregne merarbeid i perioder, i tillegg til helger og kvelder ved behov. Kjøkkensjef inngår i hotellets ledergruppe, og rapporterer til Hotelldirektør.

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er strategisk plassert ved historiske Bryggen, og er ikke bare kjent for sin førsteklasses service, som har sikret oss en andreplass på TripAdvisor og nominasjoner til "Twinings Best Breakfast",  som er et bevis på at frokostkvaliteten hos oss er av ypperste klasse. Med 157 rom, toppmoderne konferansefasiliteter med kapasitet for opptil 275 personer, og en restaurant som tilbyr frokost, lunsj og middag står vi fram som mer enn et hotell; vi er en destinasjon som skaper minneverdige opplevelser. Vi ser nå etter en kjøkkensjef som er lidenskapelig opptatt av å opprettholde vår høye standard og som ønsker å bidra til å skape uforglemmelige øyeblikk for våre gjester. Ved å bli en del av vårt engasjerte team, vil du få muligheten til ikke bare å utvikle din karriere, men også til å være en del av et miljø hvor kvalitet står i høysetet.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet
  • Rekruttering og opplæring av kjøkkenpersonell
  • Bemanning og planlegging av vaktlister
  • Kvalitetssikring av produksjon og service
  • Ansvar for lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varetelling
  • Kreativ meny- og konseptutvikling
  • Planlegging av arrangementer i samarbeid med andre avdelinger
  • IK-mat / internkontroll
  • Oppfølging av leverandører
  • Spre besøks- og arbeidsglede!
  • Aktivt jobbe for å redusere matsvinn

For å trives i denne stillingen, er det en fordel om du:

  • Har fagbrev og erfaring fra lignende stillinger
  • Har god kjennskap til IK-mat
  • Har lidenskap for faget
  • Motiveres av å skape store matopplevelser
  • Er resultatbevisst, løsningsorienter og fleksivel
  • Evner å motivere og inspirere dine medarbeidere
  • Trives med å ha ansvar i et hektisk miljø
  • Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i norsk og engelsk

Vi tilbyr:

  • Gode ansattrabatter
  • Mye ansvar og muligheten til å påvirke
  • Gode utvklingsmuligheter gjennom kurs og faglig dyktige kollegaer
  • Godt arbeidsmiljø

Å jobbe i Olav Thon Gruppen:

Olav Thon Gruppen byr på et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Som en del av Olav Thon Gruppen jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Vi er en stor organisasjon som er ledende innen både hotell og eiendom, og kan derfor tilby gode karrieremuligheter. I Olav Thon gruppen har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes derfor mange muligheter for deg som ønsker videre karriere. Vi kan tilby en variert arbeidshverdag med høyt tempo i en av Norges største hotellkjeder. Hos oss får du muligheten til å skape gylne øyeblikk i møte med våre gjester fra mange ulike kundegrupper. Vi har også gunstige ansattfordeler og rabatter.

Søk på stilling

Søknadsfrist
Stillingstype
Heltid
Sted
Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Søk på stillingen

Kontakt

Jill Naustdal

Direktør