Hopp til hovedinnhold

Thon Hotel Opera søker Servitør til Scala Restaurant

Søknadsfrist
Stillingstype
Ekstrahjelp
Sted
Thon Hotel Opera
Søk på stillingen

Om stillingen

Thon Hotel Opera er et av storhotellene i Oslo og ligger sentralt plassert i den nye flotte bydelen Bjørvika, tett på Oslos verdensberømte Opera. Det nye Munchmuseet og Deichmanske hovedbibliotek er også bare et steinkast unna. All transport finnes i umiddelbar nærhet, sammen med et variert shopping- og utelivstilbud både i Bjørvika og på tradisjonelle Karl Johans Gate. Thon Hotel Opera er et ledende hotell i hovedstaden, med omfattende mat- og drikkefasiliteter. Hotellet har 480 rom, konferansekapasitet for opptil 220 personer, restaurant med ca. 300 sitteplasser, bar og treningsrom. 

Er du vår nye kveldsservitør og ekstrahjelp? Trives du med å jobbe dag, kveld og helg, er framtidsrettet, kreativ og serviceinnstilt, med en lidenskap for mat, drikke og yte den beste servicen for våre gjester, så kan du være vår neste servitør. Sett deg ned og skriv noen ord til oss i en søknad!


Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling og mersalg
  • Korrekt bruk av registreringssystemer og behandling av oppgjør og kontantbeholdning
  • Skape en hyggelig atmosfære for våre gjester og yte best service


Kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra lignede stilling i restaurant eller hotell
  • Kjennskap til KDR kassasystem
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
  • Fagbrev som servitør eller høyere utdannelse er ønskelig


Hva vi forventer av deg:

Du er en positiv og utadvendt person som takler stress og trives med et høyt tempo. Du har stor arbeidskapasitet og et tydelig service- og kvalitetsfokus. Du har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i engelsk og norsk. Det er en fordel dersom du har fagbrev og/eller relevant erfaring. I tillegg har du en utpreget “det skulle bare mangle!”-holdning!
 

Hva du kan forvente av oss:

Dette er en spennende og utfordrende stilling i et inkluderende, hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Som en del av Olav Thon Gruppen jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, noe som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Vi kan tilby en variert arbeidshverdag med høyt tempo i en av Norges største hotellkjeder. Hos oss får du muligheten til å skape gylne øyeblikk i møte med våre gjester fra mange ulike kundegrupper. Vi tilbyr gode karrieremuligheter, kurs og videreutvikling, samt gunstige ansattfordeler og rabatter.

Søk på stilling

Søknadsfrist
Stillingstype
Ekstrahjelp
Sted
Thon Hotel Opera
Søk på stillingen

Kontakt

Joanna Maria Mann

F&B Manager

Cathrine Thorstensen

F&B koordinator/KK-sjef